Fotocronică

Vizita ambasadorului României la Google Irlanda

La 25 martie a.c. ambasadorul României a efectuat o vizită la sediul companiei Google din Irlanda având drept scop o întrevedere şi discuţie cu preşedintele executive al Google Irlanda şi vice-preşedinte al diviziei internaţionale de vânzări a Google, domnul John Herlihy, şi o întâlnire cu specialiştii românii care lucrează în cadrul acestei companii. Divizia Google din Dublin este sediul central al companiei pentru Europa, Africa şi Orientul Mijlociu, fiind unul dintre cele mai mari birou Google din lume (cu aproximativ 4000 de angajaţi) şi coordonează şi biroului Google din România.

Cu ocazia întâlnirii cu domnul John Herlihy au fost abordate subiecte legate de profilul companiei Google Irlanda, reprezentarea acesteia în România (unde există un birou din 2010), perpectivele de extindere a implicării prezenţei Google pe piaţa românească şi comunitatea angajaţilor românii de la biroul Google din capitala irlandeză.

Cu acest prilej, ambasadorul român a avut o întrevedre separată şi un dejun cu majoritatea angajaţilor români din Google Irlanda, cărora le-a transmis deplinul sprijin al ambasadei şi deschiderea de colaborare în proiecte dedicate promovorii unei imagini corecte a României. Aceştia au vorbit despre experienţa lor în cadrul Google şi dorinţa de implicare în activităţile şi proiectele ambasadei.

Vizita ambasadorului României la Google Irlanda

Data: 25.03.2014
Locaţie: Google Ireland
Vizita ambasadorului României la Google Irlanda

Vizita ambasadorului României la Google Irlanda

Data: 25.03.2014
Locaţie: Google Ireland
Vizita ambasadorului României la Google Irlanda

Anunț al Ambasadei României în Irlanda

01.08.2019

Ambasada Romaniei la Dublin informează cetățenii români din Irlanda interesați de procesele electorale…

Deschiderea posibilității de înregistrare a cetățenilor români din străinătate la alegerile prezidențiale din noiembrie 2019

28.07.2019

Ambasada României la Dublin informează că, în urma modificării cadrului juridic din România privind…

Intrevedere a ambasadorului Romaniei cu doamna Larisa Miculet, insarcinatul cu afaceri a.i. al Republicii Moldova (26 iulie 2019)

26.07.2019

Ambasadorul Romaniei la Dublin, doamna Manuela Breazu, a primit, la 26 iulie a.c., vizita la Ambasada a…