Actualitatea ambasadei

Întrevederea Ambasadorului României cu Subsecretarul de stat din Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (21 iunie 2019)

La 21 iunie 2019, doamna Manuela Breazu, Ambasadorul României la Dublin, a avut o întrevedere cu domnul Victor-Lucian Ionescu, subsecretar de stat în Ministerul pentru Românii de Pretutindeni, care a efectuat o vizită de lucru în Irlanda.
In cadrul întrevederii, au fost discutate aspecte de actualitate referitoare la comunitatea românilor stabiliți în Irlanda.
Cu acest prilej, a fost evidențiată necesitatea modificării cadrului legislativ privind organizarea și desfășurarea proceselor electorale în străinătate, ținând cont, mai ales în statele în care se află comunități mari de români, precum Irlanda, de resursele umane și logistice limitate ale Ambasadelor, care dispun de personal diplomatic și consular restrâns.

Anunț al Ambasadei României în Irlanda

01.08.2019

Ambasada Romaniei la Dublin informează cetățenii români din Irlanda interesați de procesele electorale…

Deschiderea posibilității de înregistrare a cetățenilor români din străinătate la alegerile prezidențiale din noiembrie 2019

28.07.2019

Ambasada României la Dublin informează că, în urma modificării cadrului juridic din România privind…

Intrevedere a ambasadorului Romaniei cu doamna Larisa Miculet, insarcinatul cu afaceri a.i. al Republicii Moldova (26 iulie 2019)

26.07.2019

Ambasadorul Romaniei la Dublin, doamna Manuela Breazu, a primit, la 26 iulie a.c., vizita la Ambasada a…