Actualitatea ambasadei

INFORMARE CONSUMATORI DESPRE RECHEMAREA UNUI PRODUS ROMÂNESC VÂNDUT ÎN MAGAZINELE POLONEZ

Mesaj important – informare cetățeni români privind rechemarea unui produs românesc din magazinele Polonez: ANDROMI TOBA DE CASĂ, ca urmare a evidențierii prezenței bacteriei Salmonella.

Autoritatea pentru Siguranța Alimentelor din Irlanda (ASAI) a informat cu privire la rechemarea unui produs alimentar românesc - Andromi Toba de Casa 500g (cu termenul de valabilitate până la data de 04/08/2019), din cauza prezenței bacteriei Salmonella. Acest produs este vândut în magazinele Polonez din întreaga Irlanda. Anunțurile de retragere sunt afișate în magazinele în care produsele sunt vândute.

ASAI sfătuiește consumatorii să nu mănânce din lotul menționat, respectiv cu termenul de valabilitate până la data de 04.08.2019. De asemenea, ASAI recomandă celor care au mâncat din lotul implicat și nu se simt bine, să contacteze de urgență medicul.

Această retragere vizează exclusiv produsul Andromi Toba de Casa 500g (cu termen de valabilitate până la data de 04/08/2019), iar alte produse vândute de magazinele Polonez, nu sunt afectate de această rechemare.

ASAI a publicat informații relevante cu privire la această situație, detalii ce pot fi găsite prin accesarea următoarelor linkuri:

FSAI website notice: https://www.fsai.ie/news_centre/food_alerts/Toba_de_Casa_Salmonella.html  

FSAI Facebook Page: https://www.facebook.com/FSAI/

FSAI tweet: https://twitter.com/FSAIinfo/status/1151162299018874881

Anunț al Ambasadei României în Irlanda

01.08.2019

Ambasada Romaniei la Dublin informează cetățenii români din Irlanda interesați de procesele electorale…

Deschiderea posibilității de înregistrare a cetățenilor români din străinătate la alegerile prezidențiale din noiembrie 2019

28.07.2019

Ambasada României la Dublin informează că, în urma modificării cadrului juridic din România privind…

Intrevedere a ambasadorului Romaniei cu doamna Larisa Miculet, insarcinatul cu afaceri a.i. al Republicii Moldova (26 iulie 2019)

26.07.2019

Ambasadorul Romaniei la Dublin, doamna Manuela Breazu, a primit, la 26 iulie a.c., vizita la Ambasada a…