Actualitatea ambasadei

Intrevedere a ambasadorului Romaniei cu un grup de studenti ai Universitatii “Alexandru Ioan Cuza” din Iasi, aflati la Dublin (26 iulie 2019)

Ambasadorul Romaniei la Dublin, doamna Manuela Breazu, a avut vineri, 26 iulie, la University College Dublin(UCD), o intrevedere cu grupul studentilor  romani de la Universitatea “Alexandru Ioan Cuza” din Iasi, participanti la cursurile  Scolii de Vara NICE (Network for Intercultural Competence to facilitate Entrepreneurship),  gazduite de UCD.

NICE este un proiect finantat de Comisia Europeana, derulat in parteneriat de 8 universitati europene  (Universitatile din Edinburgh, Lund, Amsterdam, Goettingen, Padova, Salamanca,  UCD si “Alexandru Ioan Cuza” din Iasi), avand drept scop dezvoltarea abilitatilor antreprenoriale si schimburile interculturale.

Intrevederea  ambasadorului Romaniei cu studentii romani a prilejuit un schimb de opinii cu privire la modul de derulare a programului NICE si utilitatea acestuia in activitatile academice viitoare ale participantilor. Doamna Manuela Breazu a raspuns, de asemenea, interesului studentilor fata de activitatea unei misiuni diplomatice a Romaniei si a modului in care se desfasoara o zi de lucru a unui ambasador.

Anunț al Ambasadei României în Irlanda

01.08.2019

Ambasada Romaniei la Dublin informează cetățenii români din Irlanda interesați de procesele electorale…

Deschiderea posibilității de înregistrare a cetățenilor români din străinătate la alegerile prezidențiale din noiembrie 2019

28.07.2019

Ambasada României la Dublin informează că, în urma modificării cadrului juridic din România privind…

Intrevedere a ambasadorului Romaniei cu doamna Larisa Miculet, insarcinatul cu afaceri a.i. al Republicii Moldova (26 iulie 2019)

26.07.2019

Ambasadorul Romaniei la Dublin, doamna Manuela Breazu, a primit, la 26 iulie a.c., vizita la Ambasada a…