Actualitatea ambasadei

Intrevedere a ambasadorului Romaniei cu un grup de studenti ai Universitatii “Alexandru Ioan Cuza” din Iasi, aflati la Dublin (26 iulie 2019)

Ambasadorul Romaniei la Dublin, doamna Manuela Breazu, a avut vineri, 26 iulie, la University College Dublin(UCD), o intrevedere cu grupul studentilor  romani de la Universitatea “Alexandru Ioan Cuza” din Iasi, participanti la cursurile  Scolii de Vara NICE (Network for Intercultural Competence to facilitate Entrepreneurship),  gazduite de UCD.

NICE este un proiect finantat de Comisia Europeana, derulat in parteneriat de 8 universitati europene  (Universitatile din Edinburgh, Lund, Amsterdam, Goettingen, Padova, Salamanca,  UCD si “Alexandru Ioan Cuza” din Iasi), avand drept scop dezvoltarea abilitatilor antreprenoriale si schimburile interculturale.

Intrevederea  ambasadorului Romaniei cu studentii romani a prilejuit un schimb de opinii cu privire la modul de derulare a programului NICE si utilitatea acestuia in activitatile academice viitoare ale participantilor. Doamna Manuela Breazu a raspuns, de asemenea, interesului studentilor fata de activitatea unei misiuni diplomatice a Romaniei si a modului in care se desfasoara o zi de lucru a unui ambasador.

Comunicat referitor la organizarea alegerilor prezidențiale în Irlanda

11.10.2019

În continuarea comunicatelor anterioare pe tema organizării alegerilor prezidențiale din luna noiembrie…

Participarea Ambasadorului României la un seminar de informare pe teme medicale pentru românii din Dublin (6 octombrie 2019)

08.10.2019

Doamna Manuela Breazu, Ambasadorul României în Irlanda, a participat, la 6 octombrie 2019, la un seminar de …

Participarea Ambasadorului României la ediția din 2019 a Festivalului Internațional de Scurtmetraje și Muzică de la Dublin (4-6 octombrie 2019)

08.10.2019

In perioada 4-6 octombrie 2019, a avut loc, la Dublin, o nouă ediție a Festivalului Internațional de…