Actualitatea ambasadei

Participarea Ambasadorului României la ediția din 2019 a Festivalului Internațional de Scurtmetraje și Muzică de la Dublin (4-6 octombrie 2019)

In perioada 4-6 octombrie 2019, a avut loc, la Dublin, o nouă ediție a Festivalului Internațional de Scurtmetraje și Muzică, manifestare culturală cu participare irlandeză și internațională.

Si în acest an, grație implicării unui grup de cinefili pasionați din comunitatea română din Irlanda, coordonați de Florian Zapra, actor/regizor, în cadrul Festivalului au fost prezentate și câteva filme din România – drama ”The Afghanistans”, regizor Adrian Silișteanu, comedia-dramă ”The Wrong Day”, regizor Dan Tudor, și drama ”The Passage”, regizor Florian Zapra.

Doamna Manuela Breazu, Ambasadorul României în Irlanda, a participat, la 5 octombrie 2019, la prezentarea filmului românesc ”The Afghanistans”, regizor Adrian Silișteanu, la cinematograful Cineworld (din zona centrală a Capitalei irlandeze).

Cu ocazia respectivă, Ambasadorul a avut o întrevedere cu regizorul Dan Tudor, care s-a aflat la Dublin pentru participarea la Festival, precum și cu regizorul Florian Zapra, în calitatea acestuia de membru al echipei de organizare a evenimentului.