Actualitatea ambasadei

Participarea Ambasadorului României la un seminar de informare pe teme medicale pentru românii din Dublin (6 octombrie 2019)

Doamna Manuela Breazu, Ambasadorul României în Irlanda, a participat, la 6 octombrie 2019, la un seminar de informare pe teme medicale, organizat de clinica multidisciplinară românească din Dublin DF MEDICAL CENTRE, în colaborare cu ”Grupul Românilor din Irlanda”.

Programul seminarului a inclus prezentarea, de către specialiști, de soluții pentru diferite probleme de sănătate, tratamente revoluționare și sfaturi pentru o viață sănătoasă.

Cu prilejul respectiv, Ambasadorul a susținut o expunere, în care a subliniat importanța tematicii manifestării și a adresat felicitări organizatorilor pentru inițiativa evenimentului. De asemenea, având în vedere perspectiva organizării secțiilor de votare din Irlanda la alegerile prezidențiale din 2019, a folosit ocazia prezenței la manifestare pentru a îndemna membrii comunității să susțină procesul organizatoric și să participe la vot.