Actualitatea ambasadei

Stand al Ambasadei României de promovare a limbii române la manifestarea ”#ThinkLanguages” (Centrul de Conferințe, 6 decembrie 2019)

La 6 decembrie 2019, ”Post-Primary Languages Ireland” (organism finanțat de Ministerul Educației și Pregătirii, care susține învățarea și predarea limbilor străine în Irlanda) a organizat, la Centrul de Conferințe din Dublin, o manifestare de promovare a importanței limbilor străine pentru elevii din ciclul secundar, cu tema ”#ThinkLanguages”.

La eveniment, la care au fost prezenți, pe parcursul întregii zile, circa 3.000 de elevi,  Ambasada României a participat, la invitația organizatorilor, cu un stand de promovare a României și a limbii române.

Doamna Manuela Breazu, Ambasadorul României în Irlanda, a vizitat standul românesc, dialogând, cu această ocazie, cu participanți la manifestare.

Standul României a fost organizat cu sprijinul doamnei Anca Borzași, cadrul didactic care predă cursul de limbă, cultură și civilizație românească în instituții de învățământ din Dublin, și al unor elevi români de la ”Castleknock Community College”, care frecventează cursul.

 

Galerie foto.