Anunţuri

Noua platformă instituțională a Ministerului pentru Românii de Pretutindeni. Revista Comunităților Românești.

Ambasada României la Dublin are plăcerea de a informa că Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP) a lansat oficial noua sa platformă instituțională (www.mprp.gov.ro).

Informații cu privire la activitățile, evenimentele, acțiunile și inițiativele MRP vor putea fi accesate prin intermediul noului site.

Totodată, odată cu lansarea site-ului, Ministerul a deschis oficial și un nou proiect, intitulat Revista Comunităților Românești, un produs editorial care își propune promovarea activităților asociațiilor românești și sprijinirea acestora, pentru crearea de noi conexiuni între entitățile mediului asociativ din afara granițelor țării și pentru a le  invita la un dialog cu Ministerul.

Asociațiile interesate să participe la proiect sunt rugate să transmită MRP, pe adresa comunicare@mprp.gov.ro, informații cu privire la evenimentele pe care le desfășoară.

Prima ediție a Revistei Comunităților Românești este disponibilă aici.

Comunicat referitor la organizarea alegerilor prezidențiale în Irlanda

11.10.2019

În continuarea comunicatelor anterioare pe tema organizării alegerilor prezidențiale din luna noiembrie…

Participarea Ambasadorului României la un seminar de informare pe teme medicale pentru românii din Dublin (6 octombrie 2019)

08.10.2019

Doamna Manuela Breazu, Ambasadorul României în Irlanda, a participat, la 6 octombrie 2019, la un seminar de …

Participarea Ambasadorului României la ediția din 2019 a Festivalului Internațional de Scurtmetraje și Muzică de la Dublin (4-6 octombrie 2019)

08.10.2019

In perioada 4-6 octombrie 2019, a avut loc, la Dublin, o nouă ediție a Festivalului Internațional de…