Anunţuri

Noua platformă instituțională a Ministerului pentru Românii de Pretutindeni. Revista Comunităților Românești.

Ambasada României la Dublin are plăcerea de a informa că Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP) a lansat oficial noua sa platformă instituțională (www.mprp.gov.ro).

Informații cu privire la activitățile, evenimentele, acțiunile și inițiativele MRP vor putea fi accesate prin intermediul noului site.

Totodată, odată cu lansarea site-ului, Ministerul a deschis oficial și un nou proiect, intitulat Revista Comunităților Românești, un produs editorial care își propune promovarea activităților asociațiilor românești și sprijinirea acestora, pentru crearea de noi conexiuni între entitățile mediului asociativ din afara granițelor țării și pentru a le  invita la un dialog cu Ministerul.

Asociațiile interesate să participe la proiect sunt rugate să transmită MRP, pe adresa comunicare@mprp.gov.ro, informații cu privire la evenimentele pe care le desfășoară.

Prima ediție a Revistei Comunităților Românești este disponibilă aici.

Anunț al Ambasadei României în Irlanda

01.08.2019

Ambasada Romaniei la Dublin informează cetățenii români din Irlanda interesați de procesele electorale…

Deschiderea posibilității de înregistrare a cetățenilor români din străinătate la alegerile prezidențiale din noiembrie 2019

28.07.2019

Ambasada României la Dublin informează că, în urma modificării cadrului juridic din România privind…

Intrevedere a ambasadorului Romaniei cu doamna Larisa Miculet, insarcinatul cu afaceri a.i. al Republicii Moldova (26 iulie 2019)

26.07.2019

Ambasadorul Romaniei la Dublin, doamna Manuela Breazu, a primit, la 26 iulie a.c., vizita la Ambasada a…