Anunţuri

Publicarea procedurii de acordare a Patronajului Președinției române a UE

Ambasada României la Dublin are plăcerea de a informa că Ministerul Afacerilor Externe a lansat procedura operațională privind cooperarea cu parteneri asociativi în promovarea unor subiecte de interes în perioada Președinției României la Consiliul Uniunii Europene. Procedura stabilește modalitatea și condițiile de acordare, de către Ministerul Afacerilor Externe, a Patronajului Președinției României la Consiliul Uniunii Europene, respectiv a statutului de eveniment Partener al Președinției României la Consiliul Uniunii Europene.

Conform procedurii operaționale, printre entitățile eligibile pentru obținerea statutului menționat se numără și organizațiile comunității române din afara granițelor țării.

Detalii referitoare la procedura operațională privind cooperarea cu parteneri asociativi în promovarea unor subiecte de interes în perioada Președinției României la Consiliul Uniunii Europene, precum și formularele necesare sunt disponibile pe site-ul pregătirii Președinției române a UE, la http://www.romania2019.eu/patronaj/.

Comunicat referitor la organizarea alegerilor prezidențiale în Irlanda

11.10.2019

În continuarea comunicatelor anterioare pe tema organizării alegerilor prezidențiale din luna noiembrie…

Participarea Ambasadorului României la un seminar de informare pe teme medicale pentru românii din Dublin (6 octombrie 2019)

08.10.2019

Doamna Manuela Breazu, Ambasadorul României în Irlanda, a participat, la 6 octombrie 2019, la un seminar de …

Participarea Ambasadorului României la ediția din 2019 a Festivalului Internațional de Scurtmetraje și Muzică de la Dublin (4-6 octombrie 2019)

08.10.2019

In perioada 4-6 octombrie 2019, a avut loc, la Dublin, o nouă ediție a Festivalului Internațional de…