Anunţuri

Publicarea procedurii de acordare a Patronajului Președinției române a UE

Ambasada României la Dublin are plăcerea de a informa că Ministerul Afacerilor Externe a lansat procedura operațională privind cooperarea cu parteneri asociativi în promovarea unor subiecte de interes în perioada Președinției României la Consiliul Uniunii Europene. Procedura stabilește modalitatea și condițiile de acordare, de către Ministerul Afacerilor Externe, a Patronajului Președinției României la Consiliul Uniunii Europene, respectiv a statutului de eveniment Partener al Președinției României la Consiliul Uniunii Europene.

Conform procedurii operaționale, printre entitățile eligibile pentru obținerea statutului menționat se numără și organizațiile comunității române din afara granițelor țării.

Detalii referitoare la procedura operațională privind cooperarea cu parteneri asociativi în promovarea unor subiecte de interes în perioada Președinției României la Consiliul Uniunii Europene, precum și formularele necesare sunt disponibile pe site-ul pregătirii Președinției române a UE, la http://www.romania2019.eu/patronaj/.

Anunț al Ambasadei României în Irlanda

01.08.2019

Ambasada Romaniei la Dublin informează cetățenii români din Irlanda interesați de procesele electorale…

Deschiderea posibilității de înregistrare a cetățenilor români din străinătate la alegerile prezidențiale din noiembrie 2019

28.07.2019

Ambasada României la Dublin informează că, în urma modificării cadrului juridic din România privind…

Intrevedere a ambasadorului Romaniei cu doamna Larisa Miculet, insarcinatul cu afaceri a.i. al Republicii Moldova (26 iulie 2019)

26.07.2019

Ambasadorul Romaniei la Dublin, doamna Manuela Breazu, a primit, la 26 iulie a.c., vizita la Ambasada a…